Om oss


Måleribolaget i Jönköping AB är ett ungt företag med stor drivkraft och passion för allt måleribranschen har att erbjuda. Sedan vi slog upp portarna 2017 har våran vision varit att erbjuda ett måleri av toppklass till både företag och privatpersoner.


Bolaget

Måleribolaget i Jönköping AB bildades 2017 och drivs tillsammans av målaren Jonas Ljunggren med företagaren och fastighetsförvaltaren Johan Weimer. Vi är det lilla personliga företaget med visionen att leverera riktig kvalité till våra kunder och på så sätt växa allt eftersom efterfrågan ökar.

Vi har stor erfarenhet av hela bygg- och fastighetsbranschen och möter alla måleriprojekt med stor glädje, stora som små, nytt som gammalt!

Jonas har själv jobbat över 10 år med måleriet och han har älskat yrket från den första praktikdagen i gymnasiet 2005 tills idag. Han har jobbat med all typ av måleri både när det gäller nyproduktion och renovering, invändigt som utvändigt.

Jonas började sin måleribana i Tranås där han är uppväxt och fick chansen att jobba med väldigt duktiga och yrkesstolta målare under flera år. 2009 erhöll han sitt Gesällbrev, som är ett yrkesbevis från Sveriges Hantverksråd. Gesällbrevet är ett praktiskt måleriprov som granskas ordentligt av båda branschorganisationerna Måleriförbundet och Måleriföretagen. Efter godkänt resultat får man titulera sig som Byggnadsmålare och man erhåller sitt yrkesbevis. Det är ett bevis att man behärskar alla de moment tillräckligt mycket som yrket kräver.

När du anlitar Måleribolaget i Jönköping AB kan du vara säker på att du får gedigen kompetens och erfarna målare som utför ditt arbete med ett enda mål; resultatet ska alltid bli bäst!

mbolaget logo

Kontakta oss

Fyll i era uppgifter så återkommer vi till er inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!