Om oss


Måleribolaget i Jönköping AB är ett företag med stor drivkraft och passion för allt måleribranschen har att erbjuda. Sedan starten har vi haft en vision; att erbjuda ett måleri av toppklass till både företag och privatpersoner.


Bolaget

 

Måleribolaget i Jönköping AB bildades 2017 och drivs tillsammans av Jonas Ljunggren och Johan Weimer. Jonas är mångsidig målare och brinner för sitt yrke med stor passion. Johan är fastighetsägare och erfaren företagare som har helhetslösningar inom byggbranschen och utvecklar företag framåt.

Vi är ett litet men ändå stort måleri, vi håller det personligt och arbetar med kvalité från början till slut, på alla jobb, stora som små.

Med Jönköping som bas täcker vi ett väldigt stort geografiskt område och kan ta oss an kunder från alla håll och kanter.

Måleribolaget har 13 anställda och arbetar expansivt med stadig blick framåt. När du anlitar Måleribolaget i Jönköping AB kan du vara säker på att du får en gedigen kompetens och erfarna målare som utför ditt arbete med stor kunnighet och stolthet.

 

mbolaget logo

Kontakta oss

Fyll i era uppgifter så återkommer vi till er inom kort.

Var vänlig och kontrollera formuläret. Tack!

SKICKAR

Tack för ert meddelande!

Vi återkommer inom kort!